FH Team

Forough Hatamipour

Forough Hatamipour

Administratieve Dienstverlening

FH administratie en belastingadviseur is altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat jouw administratie aan alle voorschriften voldoet. Ik adviser en ondersteun jou, zodat de administratie op de fiscaal meest voordelige wijze wordt uitgevoerd.

Shoale Hatamipour

Shoale Hatamipour

Marketing en Business Management

Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en ten uitvoer brengen van het marketing beleid van de business. Ik wordt hierbij ondersteund door een productmarketeer en de centrale marketing service afdeling. Ik rapporteert rechtstreeks aan de directeur FH of andere Organisaties in Nederland en in de Europa. Samen met de directeur FH en de business controller FH of andere Organisaties vorm ik het management team die als taak heeft verder te professionaliseren en de resultaten verbeteren.

Anahita Hatamipour

Anahita Hatamipour

Bouwtekening, Urban Techniek en GIS

Documentalist / Development Engineer, Innovation, Environmental & Energy Sciences, Earth Sciences, Physical Geography, and Human Geography, Urban/Regional Planning, Leadership and Communication & Managing the Environmen, Medior Adviseur Strategisch Omgevingsmanagement.